BejelentésOnline pénzkeresés
Ha már netezel, keress pénzt is vele

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Pandázz velem!  Nemrég még én is, ahogyan te, böngésztem a különböző hirdetéseket, otthoni munkát keresve, amikor rátaláltam a Pandastart oldalra. Miután elolvastam az oldalon az információkat, úgy döntöttem, hogy belevágok. Mivel a regisztráció ingyenes, nem vállalok semmilyen kockázatot. 

Azért tetszett meg ez a lehetőség, mert egyszerű, magyar nyelvű, minden könnyen érthető, és mert napi néhány perc "netezéssel", akár 2-3 hónap alatt több tízezer forint jövedelemkiegészítésre lehet szert tenni, ami jól jön a családi kasszába.A munka, mint már mondtam nagyon egyszerű:-Ingyenes regisztráció után kapsz egy kezdőloldalt, ahol összegyűjtheted egy helyre kedvenc linkjeidet, időjárást, híreket, vicceket, idézeteket tehetsz fel. A kezdőoldalad létrehozásához kapsz egy szerkesztőt, amely végigvezet a lépéseken.


-Ha ezt az oldalt beállítod kezdőoldalnak, minden 16 óránkénti megnyitásnál pontot kapsz és innen intézheted egyéb internetes tevékenységeidet.


-További pontokat gyűjthetsz ha az oldalon meglévő hirdetésekre kattintasz, és megválaszolsz két kérdést.


-A kezdőoldaladhoz kapsz egy saját meghívó linket, amit továbbküldhetsz barátaidnak, ismerőseidnek, így ha ők is regisztrálnak és pontokat gyűjtenek az ő pontjaikat is megkapod.


Hó végén az összegyűlt pontokat forintra váltják, és ha eléri a minimum kifizethető összeget (ami jelenleg 20 000 Ft), a jutalékot kikérheted a bankszámládra.Ez ennyire egyszerű!Ha te is szeretnél ilyen egyszerűen pénzt keresni, mire vársz? Regisztrálj most a Pandastartra! Mint mondtam semmilyen kockázatot nem vállalsz!


További információ és regisztráció a jobb felsö sarokban levő "Online munka" linkdobozra kattintva.

Üdvözlettel:

 mhajni73.5mp.eu

Üzenetküldés
Írj e-mailt!

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!